Informații despre livrare

După ce ați efectuat comanda pe site-ul Sevacon, veți fi contactat(ă) telefonic de unul din consultanții noștri pentru confirmare, în cel mai scurt timp, pentru stabilirea modalitații de livrare și costuri.

Dacă nu ați fost contactat(ă) în maxim 24 ore lucrătoare de la confirmarea comenzii, este posibil să nu fi completat toate câmpurile formularului de comandă (sau le-ați completat incorect) și comanda dumneavoastră nu a fost validată, deci nu a fost transmisă. În aceasta situație este indicat să ne contactați telefonic, chiar dacă în urma comenzii dumneavoastră primiți pe adresa de e-mail un formular de confirmare a comenzii, acest lucru nu garantează 100% primirea comenzii. Formularul primit de dumneavoastră este generat automat de sistemul informatic chiar dacă formularul de comandă nu a fost completat corect.
 
O comandă este validă doar după discuția telefonică cu unul din consultanții noștri și achitarea contravalorii produselor.
Modalitatile de plata sunt:
- transfer bancar
plata cash, pentru valori mai mici de 5000 lei
- plata cu cardul la sediul firmei
 
După confirmarea comenzii, marfa va fi livrată în 1-2 zile lucrătoare, sau la termenul stabilit.
Cele patru modalitați de livrare puse la dispoziție de către compania Sevacon pentru clienții săi, în funcție de cantitatea si tipologia marfii comandate, sunt:
- livrare la nivel de tir 
- livrare cu flota Sevacon 
- livrare prin curier
- ridicarea de la depozitul nostru - hartă
 
Înainte de a primi marfa veți fi contactat(ă) telefonic de către șoferul care se va ocupa de livrare pentru a stabili ora de predare-primire a produselor.
 
Livrarile se fac de Luni pâna Vineri între orele 08:00 - 17:00.