Acoperişuri ţiglă ceramică

Ţigla TONDACH®
Acoperişurile din ţiglă ceramică, create atât pentru construcții clasice sau moderne, împreună cu accesoriile TONDACH® reprezintă soluția sigură pentru acoperişul casei tale.
Țiglele și accesoriile ceramice sunt disponibile în numeroase dimensiuni, modele și culori.
- Garanţie 33 ani
 
Ţigla Imerys - Franţa
Ţigla Imerys nu este doar un accesoriu de lux ci şi un produs ceramic de top ce asigură un mediu de viaţa sănătos, rezistă în timp şi vă ajută să faceţi economii la energie.
Avantaje:
Rezistenţă excepţională. Folosită de mii de ani, argila arsă este recunoscută pretutindeni pentru calităţile sale de rezistentă şi durabilitate.
- Garanţie 30 ani pentru ţigla Imerys
- Ecologic. Ţigla Imerys este un produs obţinut exclusiv din materie primă 100% naturală, fără să conţină elemente nocive pentru mediul înconjurător. Procesul de fabricaţie, patentat în fabrici de renume, reduce la minimum amprenta de carbon, folosind energie "curată" rezultată din biogaz şi biomasă
- Unicitate. Culorile în tendinte şi textura deosebită conferă produselor Imerys o eleganţă desăvârşită.
- Protectie. Ţigla din argilă arsă asigură confort termic şi eficacitate energetică pentru locuinţa ta datorită energiei termice mari.
- Izolare fonica. Acoperişul din ţiglă ceramică asigură o barieră fonică eficientă spre deosebire de alte materiale care necesită o izolare fonică suplimentară pentru a respecta cerinţele legale.