Cărămidă aparentă CLASICĂ

Casele îmbracate în cărămidă sunt un exemplu de eleganță clasică și de protecție eficientă. Cărămida de fațadă își păstrează în timp culoarea vie, rezistă la intemperii și îți asigură un confort termic și fonic sporit.

Plusurile tehnice ale cărămizii de fațada Brikston sunt uimitoare:

Rezistentă Oricat de mare este suprafața îmbrăcată în cărămidă, fațada nu se deteriorează și aspectul ei nu are de suferit.

Rezistentă la înghet-dezgheț Chiar și în stare saturată de apă, cărămida de fațadă rezistă la 100 de cicluri de "îngheț-dezgheț"

Rezistenta la factorii externi Cărămida de fațadă este produsă dintr-un amestec special de materiale ceramice, arse la temperatura de 1000ºC. Rezistă excelent la factorii externi, în lungul interval al sezonului toamnă-iarnă.

Durabilitate în timp Cărămida rezistă în timp, zeci sau chiar sute de ani, fără a fi înlocuită. Fațadele rezistă chiar și în medii ostile sau în condiții de expunere la contactul cu substante chimice.

Absorbtie mică de apă Cărămida de fațadă Brikston are o capacitate mică de absorbție de apă, deci are o rezistentă ridicată la înghet - dezgheț.

Confort termic Permite folosirea termoizolației, cu ventilare naturală.

Izolare fonică Asigură sistemul fonoizolator de tip masă - resort - masă.

Întreținere ușoară Fațada nu își pierde din culoare odată cu trecerea anilor, nu necesită înlocuire parțială sau totală și nici alte operații de mentenantă, ca în cazul tencuielilor.

Permite difuzia vaporilor de apă Pereții respiră, evitând apariția mucegaiului la interior și asigurând sănătatea întregii familii.

Material ecologic Cărămida de fațadă Brikston este fabricată 100% din materiale naturale. În procesul de fabricație se folosesc doar argilă, apă, foc, aer și pasiune.

 

Nu sunt produse în această categorie.