Termeni si conditii

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.sevacononline.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

Comenzile telefonice se pot efectua la numerele de telefon: 0728.19.28.03. sau 0723.27.37.78.

Informatiile furnizate catre Sevacon Impex S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legislatiei in vigoare. 

Sevacon Impex S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.

Sevacon Impex S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Preturile din comenzi electronice generate automat sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora de catre un operator al Sevacon Impex S.R.L..
   
Sevacon Impex S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru diferentele de pret ale produselor expuse pe siteul www.sevacononline.ro cauzate de diferite erori in afisarea acestora.

Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda, Sevacon Impex S.R.L. nu poate garanta pretul si termenul de livrare.
Preturile si conditiile de livrare impreuna cu alte detalii legate de livrare se confirma numai de catre un operator al Sevacon Impex S.R.L..

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de 100% din valoarea produsului iar livrarea lor se va efectuat in 2-3 zile lucratoare de la data platii avansului.

Produsele comercializate prin intermediul www.sevacononline.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de conformitate daca este cazul.

Sevacon Impex S.R.L. isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Sevacon Impex S.R.L. nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate . 

Greseli de tiparire. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, www.sevacononline.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.