Sisteme Termoizolație

Componența sistemului

Materialul termoizolant se lipește cu un adeziv special pe stratul suport. Apoi peste acesta se aplică masa de șpaclu în care se încorporează plasa de armare din fibră de sticlă și se șpăcluiește încă o dată. Peste aceasta se aplică stratul final de finisaj sub formă de tencuială colorată.

1. Adeziv:

Materialul adeziv realizează monolitizarea între stratul suport și materialul termoizolant. Pentru fiecare variantă de material izolator există un adeziv optim de la Capatect.

2. Materialul termoizolant:

Materialul termoizolant respectiv împiedica pierderea căldurii spre exterior. Sunt disponibile mai multe variante, care se întind de la polistiren până la ecogica plută.

3. Diblurile:

Poate fi necesară o consolidare mecanică suplimentară lipirii. Aceasta depinde de stratul suport.

4. Stratul de armare:

Masă de șpaclu armată cu țesatură textilă din fibre de sticlă. Aceasta are sarcina de a împiedica formarea fisurilor în stratul de armare, cauzate de tensiuni provocate de dilatările termice.

5. Grund:

Ca strat de aderentă și material pentru echilibrarea absorbției pentru straturile ulterioare de tencuială; Pigmentarea este adapatată la nuanța tencuielii de acoperire.

6. Tencuiala:

Stratul de tencuială protejează sistemul termoizolant de influențele climatice. Prin nuanța și structura individuală, conferă clădirii un aspect particular, deosebit.

7. Accesorii:

Un numar mare de produse complementare cresc calitatea sistemelor de protecție termică integrală și înlesnesc prelucrarea.

Calitate:

Toate sisteme termoizolante Capatect corespund normelor tehnice românești și europene și sunt supravegheate permanent de către institute de testare autorizate, independente. În plus, Capatect este membru al grupului pentru calitatea sistemelor termoizolante "ETICS"